Fællesprøve i naturfag

Fællesprøve i naturfag

  • 0
  • 26. september 2016

Fællesprøve i naturfagene
Som et vigtigt led i den omfattende udvikling af folkeskolen, bliver prøverne fra 2016/2017 gjort tidssvarende, så de i højere grad afspejler den virkelighed, som eleverne møder efter folkeskolen.

Således indføres der en praktisk-mundtlig fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi, hvor eleverne prøves i de naturfaglige kompetencer med inddragelse af relevante færdigheds- og vidensmål.

Guide – til dig som lærer
Vi har skrevet en vejledning til dig som lærer, der beskriver hvordan du forbereder dig til prøven. Vejledningen klæder dig på til alt lige fra lodtrækningen til eksamenssituationen, og giver dig også gode ideer til hvordan du kan bruge Alineas fællesfaglige forløb i din undervisning og dermed som forberedelse til prøven.
Læs mere her

Guide – til dine elever
Bruger I Flipped Learning eller ønsker du at forberede dine elever med en video, kan vi anbefale denne Restudy-video. Den gennemgår den fællesfaglige prøve i fysik/kemi, biologi og geografi, og viser hvordan eleverne kan forberede sig til den.
Se den her

Screen Shot 2016-04-29 at 10.06.53

Linksamling
Har du lyst til at læse mere, kan vi anbefale
NTS
Undervisningsministeriet

Fællesfaglige forløb på naturfagsportalerne
På de tre naturfagsportaler har vi samlet de fællesfaglige forløb som et menupunkt i venstre side. Alle sammen tilrettelagt med fællesfaglige prøve for øje. Find dem her Fysik-kemi Geografi Biologi

Har du ikke adgang til portalen?
Så kan du prøve den gratis i en måned ved at klikke her.

prøv-gratis-knap

Der er lukket for kommentarer.